Càmping Cala Gogo

  • Sant Antoni de Calonge (Baix Empordà)
  • Places: 200

Càmping Cala Gogo

El Càmping Sènia Cala Gogo està situat entre les poblacions de Platja d'Aro i Calonge. És al turó d'una petita muntanya, envoltat d'alzines i altes pinedes. Als peus del càmping hi ha la platja de Ses Torretes, amb accés directe dels del càmping.

Cala Gogo és un dels més prestigiosos càmpings de Catalunya, no només per a la riquesa natural del seu entorn, sinó també per les seves instal·lacions modernes i de gran qualitat. El càmping té nombrosos tipus d'allotjaments i parcel·les, distribuïts en 3 zones:

  • Zona de les piscines: Al centre de càmping comptem amb 5 piscines i els tobogans. A més, a la mateixa zona es troba el Mini Club i el punt de trobada de la majoria de les activitats d'animació. En aquesta zona també hi ha el restaurant de la piscina i el supermercat. Per estar a prop d'aquests serveis, consulta els allotjaments CROMA, CROMA GOLD, CROMA PLUS, GARBÍ, OCEAN, FOREST i els bungalous CAMPITEL, CAMPECO i FINLAND. Pel que fa a parcel·les, en el plànol del càmping podràs veure quins números són més a prop.
  • Zona alta: Molt més tranquil·la i relaxada, aquesta zona ofereix impressionants vistes a la mar des de les terrasses de tots els allotjaments. Aquí trobaràs al Bar Chill Out, amb una relaxant piscina amb bombolles. A prop d'aquí es troben els luxosos bungalous VISTA, VISTA PLUS i VISTA SMART. També són a prop dels Glamping SAFARI.
  • Zona de la platja: Un lloc ideal per als amants de sol i de la mar Mediterrània. Aquí trobaràs el Bar Restaurant a peu de platja i els allotjaments 5 Senis ONA o ONA TOP i opcions més econòmiques com els MISTRAL o MARINA

Sènia Cala Gogo és un càmping molt extens i és per aquest motiu que comptem amb el nostre propi transport intern, "LA GUAGUA," un trenet groc que recorre el carrer principal del càmping des de la piscina fins a la platja.