Colònies i sortides

per a escoles

SOM LLEURE som una entitat sense afany de lucre nascuda per donar servei a centres escolars amb una visió sostenible econòmicament, respectuosa ambientalment i responsable socialment, oferint un ampli ventall de de colònies escolars i sortides d’un dia:

Colònies Escolars, Crèdits de Síntesi i viatges lúdics

Treballem amb més de 90 cases de colònies arreu de Catalunya per a gaudir al màxim d’uns dies inoblidables pels alumnes. També disposem de Crèdits de Síntesi per a Secundària i viatges de final de curs amb activitats totalment lúdiques, com per exemple càmpings amb bungalows a peu de platja i fent activitats de mar i esports nàutics: Càmping Cambrils Platja i Càmping Bon Repòs.

Sortides d’un dia

Veniu a celebrar un dia a les nostres cases de colònies on gaudirem d’activitats com la castanyada, verema, tardor, el mar i el litoral, festes populars, tallers artesanals, l’hort, la granja, itineraris de natura, activitats d’aventura i festes de final de curs. A més de les cases de colònies també disposem de 3 instal·lacions exclusives per sortides d’un dia al Vallès Oriental, molt a prop de Barcelona: El Xaragall, Can Pou i Montseny Aventura.

Busqueu una instal·lació per anar de colònies? Voleu fer una sortida d’un dia? Us agradaria fer un viatge de final de curs amb activitats nàutiques o d’aventura?

Truca’ns als telèfons 93 490 75 10 ó 644 02 12 50 (també whatsapp), obre’ns un xat a la part inferior dreta de la pàgina, envia’ns un correu electrònic a hola@somlleure.cat o bé omple el formulari clicant aqui i us farem arribar les propostes que millor s’adaptin a les vostres necessitats.

L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9h a 17h (estiu de 9 a 14h).

CANVIEM EL MÓN A TRAVÉS DE LES COLÒNIES!!