Qui som

Som lleure

 

Som Lleure som una entitat sense afany de lucre dedicada a la reserva de cases de colònies i activitats escolars que fundamenta el seu ideari en els 3 principis bàsics de Sostenibilitat i Responsabilitat Social Empresarial: Econòmic, Ambiental i Social.

 

Econòmic

Afavorint els recursos materials i humans autòctons del territori, evitant tècniques de màrqueting no ètiques aplicant criteris empresarials responsables, i garantint informacions transparents, precises i de confiança.

 

Ambiental

Integrant les activitats als espais naturals i culturals, adoptant mesures de prevenció de qualsevol impacte negatiu, i respectant el medi ambient en totes les àrees de l’empresa.

 

Social

Garantint un clima laboral òptim, reforçant la col·laboració amb altres actors locals, prioritzant la responsabilitat social en les accions del dia a dia i contribuint a la normalització de la llengua catalana.

 

Aquesta iniciativa neix de diversos joves provinents del món de les colònies escolars i els centres de lleure d’infants i joves, i que creuen en les persones que dia a dia lluiten per una societat més justa, més responsable, més sostenible i més lliure.

Vivim uns moments on queda palesa la gran influència del poder econòmic sobre el món polític i social, i aquesta minoria econòmica rep aquest poder en gran part del nostre consum com a ciutadans. És evident, doncs, que hi ha un vincle directe entre cadascú de nosaltres i el poder econòmic, per tant, som nosaltres els qui tenim la responsabilitat de construir un model social més digne.

A través de la reserva de cases de colònies i activitats monitoritzades també estem “votant” el model social i econòmic que volem, per això des de SOM LLEURE vam decidir optar per una forma jurídica que fomenti tots aquests principis bàsics de Sostenibilitat i Responsabilitat Social Empresarial, en front d’altres models basats en el capital enlloc de en les persones treballadores.

Contacta

Pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic hola@somlleure.cat o bé a través dels telèfons 93 490 75 10 ó 644 02 12 50 (també whatsapp) en horari de dilluns a divendres de 9 a 17h (estiu de 9 a 14h). També pots fer servir el xat online que trobaràs a la part inferior dreta d’aquesta pàgina.

Si no et va bé aquest horari, deixa’ns un missatge a la finestra del xat amb el teu nom, telèfon i horari de contacte i et trucarem, o també ens ho pots indicar a través del mail o del formulari que trobaràs a continuació.

4 + 6 =