Can Ribals

  • Lles de Cerdanya (Cerdanya)
  • Places: 80

Casa de Colònies Can Ribals

La casa de colònies Can Ribals és un alberg situat en el privilegiat entorn de la Cerdanya, la zona més oriental de la serralada pirinenca.

L’enveja de l’alberg són les fabuloses vistes a el Parc Natural de l’Cadí-Moixeró i els gairebé 15.000 metres quadrats de prats i boscos pensats perquè pugueu passejar, jugar i fer activitats sense haver d’agafar transport. La diversitat i bellesa paisatgística que envolta la casa fan que Can Ribals sigui el lloc ideal tant per a qui vulgui relaxar-se, fugir de l’ritme vertiginós de la rutina, com per a qui busqui l’adrenalina de la natura. Podràs perdre pels boscos i prats, i disposar d’accés ràpid a estacions d’esquí alpí i nòrdic a el mateix temps. Treballem perquè tothom pugui trobar un espai on gaudir de la natura, l’esport, la tranquil·litat i el creixement personal.

Treballem per un turisme sostenible. La nostra missió és acostar la muntanya, promocionar l’educació en el lleure i fomentar l’activitat física en un entorn de confort, proximitat i aprenentatge. La sostenibilitat, la natura, la proximitat i el respecte són els nostres valors.