Ramió

  • Fogars de la Selva (La Selva)
  • Places: 59

Casa de colònies Ramió

L’Escola de Camp de Ramió és una casa de colònies amb una capacitat 59 places. Es lloga sempre en exclusiva, amb règim de pensió completa (grups mínims de 35 persones) o bé amb règim de dret a cuina (grup mínim de 45 persones). És una antiga rectoria del s.XIV de tres plantes adaptada i modernitzada per oferir un millor confort, amb calefacció a tota la casa… A la planta baixa hi trobem una habitació de vuit places i una altra de vint-i-dos,una saleta d’estar amb llar de foc i sofàs, una sala de tallers i els banys. A la primera planta hi ha el menjador, amb una capacitat de vuitanta places, on també hi ha telèfon públic, nevera i microones a disposició dels grups. A més a més hi ha tres sales de tallers. I per últim, a la segona planta hi ha dues habitacions una de disset places, una altra de dotze, i els lavabos. La casa de colònies està envoltada de tres hectàrees d’esplanades amb molts arbres, bosc, camps de jocs, camp de futbol,de bàsquet, piscina i lavabos exteriors. Servei mèdic a Hostalric a 6 km de la casa de colònies i hospital a Sant Celoni a 12 Km.

L’Escola de Camp de Ramió és una antiga rectoria del S. XIV de tres plantes envoltada de 3Ha d’esplanades. Es troba al Parc Natural del Montnegre i el Corredor, un paratge únic ideal per recuperar el contacte amb la natura, a totes les èpoques de l’any.
El Ramió és una casa totalment adaptada i condicionada per realitzar tan colònies com tallers i cursos per adults. Aquí trobareu l’ indret ideal per a la interiorització i el creixement personal, com ara ioga, tai-chi, qi-gong, dansa del ventre, risoteràpia, meditació, dansa africana, teràpia Gestalt,constel.lacions familiars, tota mena de cursos de reconnexió amb la nostra essència i el nostre cos, l’obertura de consciència i el desenvolupament espiritual.

Podeu venir a organitzar els vostres cursos privats, gaudir d’una sala de 60m2, de la nostra cuina energètica i vegetariana o de la tradicional catalana, ambdues per llepar-vos els dits.

L’Escola de Camp de Ramió també ofereix itineraris guiats, tallers relacionats amb el món rural, educació medi-ambiental, excursions lúdiques, colònies infantils, i moltes coses més… Us garantim una acollida molt càlida i uns preus adaptats als temps actuals.

Estem a 50 km de Barcelona i a 30 km de Girona!!